Het nieuwe Lelystad

Als waterliefhebber zit u aan de Suyderseeboulevard helemaal op uw plek. U woont hier pal aan het water met een spectaculair uitzicht over het Markermeer en de Bataviahaven. De jachthaven is een levendig gebied waar, zeker zomers, altijd wat te doen is. Botenbezitters die hier voor een paar dagen aanmeren, dagjesmensen die flaneren over de boulevard en natuurlijk mensen uit de buurt die hier neerstrijken voor een wijntje op een terrasje of een lekker hapje eten.

Wonen op deze unieke locatie? Bekijk de woningen en schrijf u in!

Water voor de deur

U woont hier aan de Bataviahaven, een gebied dat volop in ontwikkeling is en alleen maar leuker wordt. Op de linker foto ziet u het uitzicht vanaf het appartement naast de bouwlocatie. Dit kan straks ook uw uitzicht zijn! Naast een spectaculair uitzicht, heeft u hier altijd gezelligheid in de buurt. Met het af en aan varen van de mooiste boten en al die heerlijke terrasjes, voelt elke dag een beetje als vakantie. Kade 3 vormt de schakel tussen de nieuwbouw uit fase 1 en 2 van de Suyderseeboulevard en de geplande bijzondere woningbouwontwikkeling rondom de havenkom. Het wordt hier dus steeds gezelliger.

Voorzieningen dichtbij

De wijken Galjoen en Jol bereikt u in 5 minuten via een makkelijke en veilige fietsverbinding. Hier kunt u terecht voor alle dagelijkse voorzieningen zoals een supermarkt, drogist en slager. Ook zijn er meerdere basisscholen, peuterspeelzalen en BSO’s. De dichtstbijzijnde basisschool is de Toermalijn. Bij Tennisclub JTL kunt u uw energie kwijt door een balletje te slaan.

Om de hoek

Bij outlet winkelcentrum Bataviastad, dat alsmaar groter wordt, kunt u uitgebreid shoppen voor de mooiste merken, van Armani tot Adidas. Ook de replica van het VOC-schip Batavia ligt hier vlakbij; een prachtig bouwwerk dat zeker een bezoekje waard is. In Batavialand, voorheen het Nieuwland Erfgoedmuseum, ontdekt u alles over het verhaal van Nederland en onze geschiedenis van leven met water.

Schrijf u in

Wilt u wonen in Kade 3? Er zijn al meerdere woningen en appartementen onder optie, maar u kunt zich nog altijd inschrijven voor een woning of appartement in Kade 3. We bespreken graag samen de mogelijkheden!

Heeft u al een persoonlijk account? Log dan hier in. Ga naar ‘Digitaal Inschrijfformulier’ en schrijf u in. Nog geen account? Meld u dan hieronder aan. Na het activeren van uw account (u ontvangt een e-mail ter bevestiging), kunt u het digitaal inschrijfformulier invullen en ondertekenen via uw eigen account.

Ontwikkeling

Deze website gebruikt cookies. Door Oké te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2