Ruim, modern, licht en all-electric

Wonen in Kade 3 is stoer en luxe wonen. De architectuur is strak en robuust met een opvallende horizontale vlakverdeling. Het eerste wat opvalt, zijn de grote glazen puien. Door de schuifpui open te zetten, kunt u heerlijk beschut buiten zitten op uw terras. Houdt u de pui dicht, dan heeft u een prachtig verlengstuk van de woonkamer. Wist u ook dat uw woning wordt opgeleverd met badkamer en toilet (inclusief wandtegels en vloertegels). De penthouses worden uitgerust met 2 badkamers.

Binnenterrein en parkeren
Het binnenterrein bestaat uit een semi-openbare ruimte. Hier bevinden zich ook de parkeerplekken die aan de appartementen, penthouses en woningen worden toegewezen. Deze worden met een slagboom afgesloten. Verder bestaat het binnenterrein uit een gezamenlijke binnentuin, het verlengstuk van uw privétuin. Op de aanwezige speeltoestellen en het trapveldje kunnen uw (klein)kinderen zich naar hartenlust uitleven.

Appartementen

De 13 appartementen en 2 penthouses zijn verdeeld over een modern complex met een strakke, eigentijdse architectuur. De verspringende gevel versterkt het moderne karakter van het pand. Het complex staat aan de voorzijde van het plangebied, recht tegenover het water. De grote glazen gevels staan garant voor een fantastisch uitzicht richting de Bataviahaven en het Markermeer. De appartementen op de eerste vier verdiepingen hebben verschillende indelingen en oppervlakten variërend van 94 m² tot 219 m². Op de vijfde verdieping zijn twee luxe penthouses met een gebruiksoppervlak van een zeer royale 181 m² tot maar liefst 232 m².

Kadewoningen

De 6 ruime kadewoningen staan aan de boulevard van het Markermeer. Ze zijn iets opgehoogd, waardoor u prachtig uitkijkt over het water. Standaard heeft de woning een verrassende indeling met op de begane grond een woonkeuken die grenst aan de tuin met berging. Op de 1e verdieping loopt de woonkamer over de gehele verdieping, met grote licht-openingen. Uitzicht gegarandeerd! Op de 2e verdieping zijn drie slaapkamers en een complete badkamer. Wilt u de woonkamer toch liever op de begane grond? Dat kan, u kunt de functie per verdieping naar eigen wens wisselen. Het totale gebruiksoppervlak is zo’n 160 m². U kunt parkeren op een afsluitbaar parkeerterrein. Elke woning heeft een toegewezen parkeerplaats.

Landwoningen

Deze 8 bijzondere landwoningen hebben de entree en berging op de begane grond. De woningen zijn minimaal 6 meter breed en hebben een diepte van 10 meter. Het gebruiksoppervlak varieert van 170 m² tot maar liefst 207 m². De woonkamer is op de 1e verdieping, waardoor u een weids uitzicht heeft aan de voorzijde. Aan de achterzijde grenst de woonkamer aan de tuin. Op de 2e verdieping heeft u een complete badkamer en drie slaapkamers. Door de grote raampartijen heeft u overal een mooie lichtinval. De laatste 4 woningen in het blok hebben een extra verdieping die u naar eigen wens kunt indelen en waar u ook een dakterras kunt maken. Midden in het plangebied is een binnentuin die ingericht wordt als gemeenschappelijk gebied.

Dijkwoningen

De 10 dijkwoningen zijn woningen van drie verdiepingen en van vier verdiepingen. Als u wat bijzonders zoekt, zit u hier goed, want u heeft volop indelingsmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een splitlevel woning of een vide die de woonkamer met de keuken verbindt. Op de begane grond is een multifunctionele ruimte, woonkamer en keuken zijn op de 1e verdieping en de slaapkamers zijn op de 2e verdieping. De eventuele 3e verdieping kunt u naar wens indelen. Alle woningen in dit gevarieerde woonblok hebben minimaal 3 slaapkamers, een complete badkamer en toilet en een eigen tuin met berging en uitloop naar het gemeenschappelijk binnenterrein waar ook uw toegewezen parkeerplaats is. Er is één woon/werk woning waar een eigen entree gemaakt kan worden voor een kantoor of praktijk aan huis. Het gebruiksoppervlak van de woningen varieert van 162 m² tot 195 m².

Het allergrootste pluspunt: uw uitzicht

De architectuur van Kade 3 is natuurlijk heel bijzonder, maar het meest bijzondere is toch wel het uitzicht. Elke dag weer genieten van de ondergaande zon, de reflecties op het water, meeuwen die langs scheren en boten die varen naar de horizon, het licht en de lucht die elk uur anders zijn… Als u dit hebt gezien, wilt u nooit meer een ander uitzicht. Vanaf welke plek u precies van dit uitzicht wilt genieten, dat horen we graag van u.

Meld u aan en geef uw voorkeuren door >

Schrijf u in

Wilt u wonen in Kade 3? Er zijn al meerdere woningen en appartementen onder optie, maar u kunt zich nog altijd inschrijven voor een woning of appartement in Kade 3. We bespreken graag samen de mogelijkheden!

Heeft u al een persoonlijk account? Log dan hier in. Ga naar ‘Digitaal Inschrijfformulier’ en schrijf u in. Nog geen account? Meld u dan hieronder aan. Na het activeren van uw account (u ontvangt een e-mail ter bevestiging), kunt u het digitaal inschrijfformulier invullen en ondertekenen via uw eigen account.

Ontwikkeling

Deze website gebruikt cookies. Door Oké te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2